-32%

Kožni Card Holder za Telefon

Uz naš Kožni Card Holder za Telefon, više nikada nećete morati da brinete o nošenju kartica i novčanika! Praktično rešenje koje pruža sigurno i elegantno mesto za vaše kartice direktno na vašem telefonu!

✅ Predstavljamo vam savršeni dodatak za vaš mobilni uređaj – Kožni Card Holder za Telefon. Ovaj kompaktan i elegantan nosač kartica lako se pričvršćuje na vašu telefonsku masku ili poleđinu telefona pomoću jakih lepljivih traka, čineći ga idealnim rešenjem za svakodnevno nošenje kartica i gotovine. Evo zašto će vas naš Card Holder oduševiti:

✅ Praktičnost – Ovaj dodatak omogućava vam da sa sobom nosite kreditne kartice, ličnu kartu, vozačku dozvolu, ili čak malo gotovine, čineći ga idealnim za brze izlaske ili putovanja.

✅ Bezbednost – Vaše kartice će biti sigurno smeštene u Kožni Card Holder, sprečavajući njihovo gubljenje ili oštećenje.

✅ Moderan dizajn – Napravljen od kvalitetne kože, ovaj Card Holder ne samo da je praktičan, već i elegantan, dodajući stilsku notu vašem telefonu.

✅ Jednostavna upotreba – Pomoću snažnih lepljivih traka, možete ga lako pričvrstiti na bilo koji telefon ili masku bez oštećenja uređaja.

✅ Dodajte praktičnost i eleganciju svom mobilnom iskustvu uz naš Kožni Card Holder za Telefon. Zaboravite na neuredne novčanike i torbice – sve što vam je potrebno je sada na dohvat ruke!

Ove Nedelje Akcija: 1+1 gratis za samo 1490 dinara

1.490,00 RSD

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem

Dodatne informacije

Varijanta

1+1gratis =1490rsd

Boja

, , , ,