-38%

Led Rasveta Sa Senzorima 1+1 gratis

✅ USB LED svetlo s senzorom pokreta je praktično rešenje za osvetljenje vašeg radnog stola, ormara ili bilo kog drugog mesta u kući ili kancelariji.

✅ Ovo kompaktno svetlo se napaja preko USB porta i aktivira se automatski kada detektuje pokret u blizini, pružajući vam osvetljenje tamo gde vam je potrebno, bez potrebe za ručnim uključivanjem i isključivanjem. Sa svojim senzorom pokreta, ovo svetlo je praktično, energetski efikasno i idealno za svakodnevnu upotrebu.

✅Senzor pokreta omogućava svetlu da se automatski aktivira kada detektuje pokret u blizini, što je posebno korisno kada ulazite u tamniju prostoriju ili kada se približavate ormariću ili stolu.

✅ Ovo svetlo se jednostavno povezuje na bilo koji USB port, što znači da možete koristiti bilo koji dostupan USB izvor napajanja, poput laptopa, punjača. To ga čini izuzetno praktičnim za korišćenje u različitim situacijama i prostorima.

✅ Osim praktičnosti, ova LED rasveta je i energetski efikasna, koristeći LED tehnologiju koja pruža svetlo bez značajnog trošenja energije. Takođe je dugotrajno, što znači da ćete dugo moći da uživate u njegovim prednostima bez potrebe za čestim zamena sijalica ili baterija.

Specifikacije:

  • Dužina 40 cm
  • 3 različite boje osvetljenja
  • Crna i siva boja
  • Ultra tanko 0.9 cm

Ove Nedelje Akcija: 1+1 gratis za samo 2490 dinara

Original price was: 3.990,00 RSD.Current price is: 2.490,00 RSD.

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem

Dodatne informacije

Boja

,