-33%

Magični Mop Za Pod 

Predstavljamo vam naš Magični Mop za Podove, ultimativno rešenje za jednostavno i efikasno čišćenje svih površina u vašem domu!

Dizajniran za svestranu upotrebu, ovaj mop može da se nosi sa laminatnim podovima, parketom, pločicama, vinilom, štokovima, zidovima, pa čak i plafonima bez napora.

 Nema potrebe da se savijate ili prljate ruke – naš inovativni dizajn omogućava vam da istisnete vodu i prljavštinu samo jednim potezom šipke, čuvajući vaše ruke čistim i suvim.

 Sa svojim sklopivim dizajnom, ovaj mop od 360 stepeni može da stoji sam i kompaktno se uklapa u svaki prostor za skladištenje, što ga čini praktičnim za smeštanje čak i u najmanje ormare. Plus, montaža je jednostavna i može se završiti za samo 1 minut!

Zaboravite na jednokratne krpe za mop – naš mop dolazi sa perivim, mašinski perivim podlošcima koji se mogu koristiti mnogo puta. Napravljeni od debelog mikrofibera, ovi podlošci su veoma upijajući i lako prikupljaju prašinu, prljavštinu, dlake, masnoće, tečnosti, ostavljajući za sobom blistavo čistu površinu bez ostataka.

 Sa odvojivom drškom koja se može produžitI, naš mop osigurava da nijedno mesto nije van dosega. Rotirajuća glava omogućava vam da čistite ravne i teško dostupne prostore, poput ispod sofa, iznad prozora ili u uskim kutovima kuhinje, sa lakoćom.

 Doživite čaroliju jednostavnog čišćenja sa našim Magičnim Mopom za Podove. 

 Pozdravite čistiji dom i zbogom naporima tradicionalnih metoda mopiranja!

Original price was: 2.990,00 RSD.Current price is: 1.990,00 RSD.

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem

Dodatne informacije