-35%

Nano Epilator sa Kristalima

Za bezbolno uklanjanje dlačica

NOVA OMILJENA METODA ODKLANJANJA DLAČICA

✅ Uklanjanje dlačica pomoću tehnologije nano-kristala sa glatkom površinom

✅ Vrlo je jednostavan za korišćenje, pa recite zbogom uraslim dlačicama, svakodnevnom brijanju i bolnoj depilaciji.

✅ KAKO SE KORISTI? – Trljajući nežno, kružnim pokretima po koži, dlačice nestaju, a pospešuje se eksfolijacija mrtvog sloja kože (epidermisa), što nam za rezultat ostavlja nežnu i glatku kožu kao kod bebe. Efikasno uklanja dlačice na suvo, ali možete ga koristiti i tokom tuširanja. Posle korišćenja, samo oprati proizvod i spreman je za sledeću upotrebu.

✅ Vrši PILING i pospešuje izgled kože

✅ Nano EPILATOR je potpuno bezbedan za upotrebu, ne izaziva iritaciju kože, čini vašu kožu glatkom, sprečava urastanje dlačica, lako je prenosiv i možete ga koristiti bilo gde.

✅ Njegov dizajn je neverovatno lak za držanje, a najbitnije, nežan je za vašu kožu.

✅ Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica izrađen je od visokokvalitetnih materijala, glatke površine, siguran i pouzdan i može se koristiti na bilo kojem delu tela.

✅ Nano EPILATOR za uklanjanje dlačica pogodan je za uklanjanje dlačica na svim tipovima kože po celom telu, uključujući lice, ruke, pazuhe, bikini liniju, noge, leđa i prsa.

✅ Koristeći tehnologiju nano-kristala, jednostavno utrljajte sredstvo za uklanjanje dlačica preko kože u nekoliko krugova i koža će vam biti potpuno svilenkasta.

✅ Čišćenje je vrlo jednostavno, jer ga nakon upotrebe samo isperete pod vodom i obrišete.

Ove Nedelje Akcija: 1+1 epilator gratis za samo 1290 dinara

1.290,00 RSD

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem