-34%

Pojas za Leđa i Kičmu – Dr Posture

– Da li imate problema sa lošim držanjem i bolovima u vratu, ramenima i leđima? Sedite li satima zgrčeni ispred računara?

✅ Upoznajte Posture Doctor – pojas za leđa, najjednostavniji, najbrži i najprirodniji način da popravite svoje držanje za samo 2 nedelje. Nošenje pojasa za leđa razviće mišićnu memoriju, što znači da ćete i bez njega imati prava leđa!

✅ Poboljšajte svoje zdravlje i svakodnevncu i otkrijte kakav je osećaj dobrog držanja tela! Ne samo da ćete otkloniti napetost i bolove, već ćete u uspravnom položaju izgledati zdravo i mlađe.

? Loše držanje vrši pritisak na unutrašnje organe i utiče na njihovo zdravlje, a takođe sa sobom nosi i rizike od degenerativnih bolesti kičme. Pravilno držanje jača mišiće leđa, ramena i vrata, otklanja napetost i bolove, podstiče bolji protok krvi i utiče na celokupno stanje organizma. Između ostalog, utiče i na psihičko zdravlje, jer je način kako sebe doživljavamo vrlo bitan za izgradnju samopoštovanja i motivacije. Korekcija držanja može biti prvi porak ka menjanju i ostalih loših navika.

✅ Loše držanje je prošlost – Razvijajući mišićnu memoriju i svakodnevnu svest o držanju tela, uz pomoć pojasa stvorićete doživotnu naviku uspravnog držanja tela. Većina naših korisnika primećuje značajno poboljšanje u roku od samo dve nedelje nošenja doctor Posture – pojasa za leđa!

LAKO KORIGOVANJE DRŽANJA – U početku se preporučuje nošenje tokom kraćih vremenskih perioda, 30-40 minuta minuta dnevno. Vremenom ćete izgraditi mišićnu snagu i možete progresivno produžavati vreme nošenja. Uz ispravno i redovno korišćenje brzo ćete se vratiti bezbolnom životu.

ZDRAVSTEVNI BENEFITI – Korišćenje korektora držanja podržava stručna komisija medicinskih profesionalaca. Naš korektor pruža Vam preko potrebnu podršku koju vaše telo traži, ne samo zbog smanjenja naprezanja i opterećenja kičme, već radi poboljšanja celokupnog zdravlja.

BOLJA SVAKODNEVNICA – Pojas za leđa pospešuje psihičko zdravlje jer zgrčenost u velikoj meri utiče na način na koji pristupamo životnim situacijama. Istezanje mišića grudi i ramena u čoveku budi otvorenost i spremnost na životne izazove. Vreme je da bezbolno i puni samopouzdanja uživate u svim aktivnostima!

? NEPRIMETNOST – Nosite ga ispod bluze ili košulje. U potpunosti je nevidljiv ispod odeće! Koristite ga ne samo kod kuće, već i u prevozu, na poslu ili tokom sportiskih aktivnosti – totalno je diskretan! Napravljen od visokokvalitetnog i prozračnog materijala koji ne upija mirise.
? UDOBNOST – U poređenju sa ostalim korektorima držanja, koji su vrlo kruti i time ograničavaju kretanje ruku, naš pojas za leđa je ergonomskog dizajna i veoma komforan.
? PODESIVOST – Potpuno podesive trake omogućavaju lako nameštanje spram Vaše fizionomije, a materijal prati konture Vašeg tela obezbeđujući sigurno, a udobno pričvršćivanje. Takođe, budući da je podesiv, pojas može koristiti i više ukućana – muškarci, žene, kao i deca.

Original price was: 1.490,00 RSD.Current price is: 990,00 RSD.

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem

Dodatne informacije