-35%

Električni Oštrač Noževa

✅ Klasični oštrači noževa ne daju vidne rezultate, a nisu baš ni bezbedni za uptrebu. Zato je krajnje vreme da osvežite svoju kuhinju električnim oštračem koji će Vas oduševiti!
✅ Ovakav proizvod je neophodan restoranima koji žele ostaviti dobar utisak na goste, a svakom kuvaru bi drastično olakšao posao. Sada ovakav profesionalan oštrač možete imati i u svom domu po vrlo pristupačnoj ceni!
✅ Za sve vrste sečiva – Naoštrite velike noževe, satare za meso, nožiće iz pribora za ručavanje, makaze, skalpele! Postignite oštrinu koja će bez problema moći da iseče fine i tanke komade bez imalo napora.
✅ Pogodan čak i za alat – Šrafcigeri vremenom otupe i njihov kvalitet rada samim tim opadne. Rešite ovaj problem u tren oka koristeći specijalan električni oštač! Primetićete koliko ćete lakše rukovati alatom.
✅ Zaštitni poklopac – Električni oštrač Vas štiti od svakog vida povreda. Vaše ruke ne prilaze ni blizu sečiva, a varnice koje se stvaraju prilikom oštrenja će biti blokirane od strane zaštitnog poklopca.

✅ Poseduje ekran sa parametrima – S obzirom da radi na baterije, puni se putem USB kablića. Uvek ćete znati još koliko energije ima oštrač, jer se na njemu nalazi pametan ekran za očitavanje procenta baterije!

✅ Štedi vreme i živce

Nema više one nervoze kada rukujete tupim nožem! Sve će ići glatko, kao da sečete oblak! Potrebno Vam je svega deset sekundi da čak i običan nož pretvorite u superoštro sečivo!

✅ Idealan za putovanja
Napunite bateriju i ponesite oštrač na izlete u prirodi! Veoma je praktičan i kvalitetan – dolazi kao pravi spas u apartmanima na odmoru gde ste prinuđeni da koristite tupe noževe.

✅ Odličan poklon za dragu osobu
Ne znate šta da poklonite za useljenje, rođendan, praznik? Električni oštrač noževa je savršeno rešenje, jer će biti originalan poklon od velike koristi za svako domaćinstvo!

1.290,00 RSD

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem