-60%

QuickRepair – Pasta za Brzu Popravku Oštećenih Zidova

✅ Odmah spremna za upotrebu

Pasta dolazi u tubi i spremna je za nanošenje čim je otvorite. Više nema potrebe da zbog nekoliko sitnih oštećenja mešate glet ili gips i pravite nered kao da renovirate ceo stan.

✅ Najbrže rešenje

Nanosi se direktno na zid i poravnava špatulom. Suši se za samo 4h i sjedinjuje sa površinom zida kao da oštećenja nije ni bilo. Ne zahteva nikakvu dodatnu obradu, a ukoliko je zid u nekoj boji, slobodno prekrečite popravljen deo čim se pasta osuši.

✅ Za sve vrste oštećenja

Pasta se čvrsto hvata za sve vrste zidnih površina, pa čak i bez ikakve prethodne pripreme. Nakon sušenja postaje potpuno čvrsta tako da bez problema možete krpiti i dublja oštećenja kao što su rupe od šrafova, eksera i odlomljeni ćoškovi.

✅ Otporna na vodu i vlagu

Nakon sušenja, pasta postaje potpuno vodootporna tako da je možete koristiti za popravke u kupatilu, kao i na ostalim mestima koja se kvase vodom. Na mestima prekrivenim pastom ne dolazi do stvaranja buđi, pa je slobodno možete naneti i u ćoškovima gde se često skuplja vlaga.

✅ Potpuno bezbedna

Pasta je napravljena od bezbednih i netoksičnih sastojaka kao što su Talk pasta, biljna guma i smola. Nakon nanošenja na zid ne otpušta nikakva isparenja tako da slobodno možete boraviti u prostoriji tokom perioda sušenja.

Kako se postavlja?

Korak 1: Površinu na koju želite da nanesete pastu obrišite suvom krpom kako bi odstranili naslage prašine.

Korak 2: Nanesite pastu direktno iz tube na oštećenje ili je namažite špatulom.

Korak 3: Pritiskajte nanesenu pastu špatulom da se ravnomerno rasporedi kroz oštećenje i da biste istisli sav višak vazduha.

Korak 4: Poravnajte pastu špatulom i odstranite sav višak.

Korak 5: Sačekajte da se osuši minimum 4h.

Korak 6: Nakon sušenja, površinu možete dodatno obraditi šmirglom kako bi bila potpuno ravna sa zidom i prekrečiti odgovarajućom bojom.

✅ Iskoristite trenutnu akciju i poručite odmah QuickRepair – Pastu za brzu popravku oštećenih zidova po ceni od samo 999 dinara i samostalno popravite sva oštećenja na zidovima za samo 5 minuta!

✅ SADRŽAJ PAKETA

1 x 250gr QuickRepair paste

1 x nastavak za precizno nanošenje

1 x špatula

Ove Nedelje Akcija: 1+1 pakovanje gratis za samo 999 dinara

Original price was: 2.480,00 RSD.Current price is: 999,00 RSD.

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem

Dodatne informacije

Varijanta

1+1gratis = 999rsd