-30%

Roach Doctor – Gel Protiv Bubašvaba

Gel protiv bubašvaba – Uporni mali neprijatelj koga je teško istrebiti. Zavlači se u razne šupljine, rupe, iza kuhinjskih elemenata i pojavljuju se isključivo noću. Vrlo ih je teško istrebiti. Opstaju u skupinama uglavnom.

Ako imate problem sa ovim bubama, sigurno ste potrošili mnogo novca na raznovrsna sredstva za suzbijanje ovih buba. Ukoliko pak niste uspeli da rešite ovaj problem, mi Vam predstavljamo aplikator-gel koji će ukoniti ove bube u roku od sat vremena od trenutka kada dođu u dodir sa sredstvom.

Ono što treba da uradite jeste da popunite ovim aplikatorom rupe i otvore i svuda gde ste videli bubašvabe. Prvo ćete ih privući, a onda nakon sat vremena će biti mrtve.

 Jednostavan za korišćenje, aktivni sastojak je najnovija generacija specijalnih prehrambenih filera koji obezbeđuju dobar ukus gela i kao rezultat , visoku efikasnost čak i pri malim dozama.

? Gel se nanosi u tankom sloju, isprekidanom linijom, a primenjuje se u pukotine i druge teško dostupne delove koji mogu da posluže kao sklonište za insekte, takođe se primenjuju ispod sudopera, iza frižidera, oko kontejnera za sakupljanje otpada, oko vodovodnih i cevi za grejanje. Za male i srednje veličine bubašvaba i bubarusa potrošnja je 2-4cm gela na tretirane površine, za velike 4-6cm gela po površini. Uništavanje bubašvaba i bubarusa dolazi za 2 sata. Ponavljanje tretmana se sprovodi najranije za 4 nedelje.

  • – Možete ga koristiti i za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu
  • – Težina: 30g

899,00 RSD

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem

Dodatne informacije