Roler za Uklanjanje Fleka

? Imate masnu fleku na svojoj omiljenoj košulji? Par kapi vina Vam je palo na belu majicu? Problem će lagano biti rešen, ali jedino ako pri ruci imate moćan roler za uklanjanje fleka!

✅ Instant rešenje – Potrebno je samo nekoliko sekundi da fleka odmah nestane, što je idealno rešenje ukoliko se uflekate neposredno pre nego da izađete iz kuće. Lagano pređite rolerom preko uflekanog dela – I to je sve!

✅ Pogodno za razne fleke – Roler je pogodan za fleke od razne vrste hrane, masnoće, pića, šminke, blata – ništa ne može stati na put magičnom roleru. On poput gumice za brisanje uklanja sve ped sobom!

✅ Višenamenska upotreba – Roler je nezaobilazan za fleke na garderobi, ali isto tako besprekorno uklanja fleke na garnituri, tepihu, torbama, obući, itd. Naći će Vam se u svakoj nepredviđenoj situaciji!

✅ Ne šteti tkanini – Ne ostavlja nikakve tragove na tkanini, niti oštećuje njen kvalitet. Oduševićete se delotvornošću ovog proizvoda, sigurno ćete pomisliti da je u pitanju neka magija!

✅ Svuda sa Vama – Roler je i Vaš idealan saputnik, jer staje u najobičniju torbu, pa može sa Vama na svako putovanje, ali i na posao, u grad, na večeru! Imajte uvek pri ruci magičan roler!

999,00 RSD1.950,00 RSD

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem

Dodatne informacije

Pakovanje

50ml

Varijanta

1 x 999rsd, 2 x 750rsd, 3 x 650rsd