-54%

Savitljivi Brisko 1+1 Komplet Gratis

✅ Lako savijanje i odstranjiva drška – Ova četka za prašinu je dizajnirana sa lako savijajućom i odstranjivom drškom, što vam omogućava da lako čistite različita mesta! Mikrofiber tehnologija omogućava brzo zadržavanje prašine, prljavštine i alergena, tako da možete bez napora čistiti!

✅ Dostupnost teško dostupnih mesta – Četka za prašinu sa dugom drškom lako dopire do pukotina, uglova i mesta koja su teško dostupna ili se ne mogu normalno očistiti. Dizajn sa rupom za kačenje omogućava jednostavno skladištenje.

✅ Jednostavno čišćenje – Ova četka za prašinu je jednostavna za čišćenje. Možete je direktno oprati vodom, zatim je ocediti i omogućiti prirodno pufnast izgled mikrofiber četke!

✅ Visok kvalitet – Četke za prašinu sa drškama su izuzetno kvalitetne, a mikrofiber materijal neće otpadati i može se koristiti nebrojeno puta.

✅ Ove četke su pogodne za korišćenje u kuhinjama, kupatilima, vešerajima i garažama. Mogu se koristiti za čišćenje podova, pločica, toaleta, tepiha, presvlaka, radnih površina, kao i šporeta.

✅ Uz ovu četku za prašinu sa dugom drškom, možete lako i efikasno očistiti prašinu i prljavštinu sa teško dostupnih mesta u vašem domu.

✅ Uživajte u čistom i svežem okruženju uz pomoć ove praktične četke za čišćenje!

✅ Tehnički detalji:

  • Materijal: Nerđajući čelik / plastika / mikrofiber
  • Dužina: Podesiva od 86cm do 150cm
  • Dužina briska (krpe): 42cm x 8cm
  • Komplet sadrži: 1 x krpa + 1 x savitljiva metlica + 1 x teleskopska drška

Ove Nedelje Akcija: 1+1 komplet gratis za samo 999 dinara

Original price was: 2.190,00 RSD.Current price is: 999,00 RSD.

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem