-50%

Set od 4 okruglasta neklizajuća podmetača za veš mašinu

? Podmetači za veš mašinu si dizajnirani tako da kada se jednom stave na nogice veš mašine, toliko smanjuje buku da ćete zaboraviti na zvuk mašine.

✅ Bolje prijanjanje za pod – Novi, bolji dizajn učiniće da mašina za veš ili sušilica stoji čvrsto na bilo kojoj vrsti poda. Zahvaljujući posebnim jastučićima, oprema će ostati stabilna na svakom podu bez potrebe za lepkom.

✅ Višestruka upotreba – Podmetači odgovaraju svim modelima i markama mašina za sušenje veša i mašina za pranje veša i mogu se instalirati za samo nekoliko minuta. Nisu potrebni posebni alati niti skupi stručnjaci!

✅ Sprečite do 94,7% vibracija – Podmetači za mašinu mogu apsorbirati do 94,7% vibracija i mogu napraviti veliku razliku u slučaju neravnih podova!

✅ Lakše čišćenje – Pod ispod mašine moći ćete da očistite metlom.

✅ Lako se nameštaju – Podmetači se lako postavljaju na noge mašine za pranje ili sušenje veša. Jednostavno ih poravnajte sa podom i gotovi ste!

✅ Multifunkcionalni – Podmetači ne samo da odgovaraju Mašini za veš i sušilici, već su prikladni i za frižidere, garniture za sedenje i druge elemente u kući.

✅ Smanjuju rđu i vlagu – Podmetači podižu element sa poda, na taj način sprečićete nastanak vlage i rđe na vašim uređajima.

✅ Dimenzije: Spoljna mera: 6 x 2 cm | Unutrašnja mera: 3.5 x 0.5 cm

✅ Materijal: Guma + PVC plastika

Original price was: 1.999,00 RSD.Current price is: 999,00 RSD.

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem

Dodatne informacije