-47%

Set za Reparaciju Auto Stakla

? I kada najviše vodimo računa o svom automobilu, dešava se da tokom vožnje sitni kamenčići oštete šoferšajbnu. Iako to uglavnom bivaju male, sitne pukotine, one se brzo šire, te se samim tim povećava rizik od pucanja cele šoferke. Auto stakla nisu ni malo jeftina i ne možete ih samostalno zameniti, te je zbog toga dobro što postoji nešto čime sami možete da sprečite veću štetu i uštedite sebi novac.

✅ Set za reparaciju šoferšajbne je prva pomoć za vaš automobil kada se dogode neželjena pucanja stakla. Zahvaljujući njemu možete izbeći skupu zamenu istog time što ćete ga „zapušiti“. Osim što se rupa na staklu neće širiti, neće se ni videti da ste bilo šta „krpili“.

✅ Vrlo jednostavno se koristi i željeni rezultat se vidi odmah. Predviđeno je da se koristi više puta, a to koliko ćete puta moći da ga iskoristite zavisi od količine sadržaja koji nanesete, a on, naravno, zavisi od veličine pukotine koju popunjavate.

✅ Pre same procedure dobro operite i osušite staklo. Zatim pratite sledeće korake:

1.    Postavite vakum tako da pukotina bude na sredini.
2.    Zavrnite unutar njega plastični deo u koji se sipa lepak. Dobro ga zategnite, neka bude što je moguće bliže pukotini kako bi, kada se nalije, lepak što bolje ušao u svaki deo pukotine.
3.    Odvrnite bočicu sa lepkom i stavite je u plastični deo. Nemojte sipati sav lepak, već samo onoliko koliko je potrebno.
4.    Zavrnite plastični deo.
5.    Ostavite da lepak prodre u pukotinu, a potom skinite sve sa stakla.
6.    Sipajte kap lepka tik do pukotine, a potom preko nalepite providnu foliju koja se dobija kompletu.
7.    Ostavite da odstoji na svetlu dok ne vidite da je pukotina „nestala“, a potom odlepite foliju.
8.    Odstranite ostatke lepka sa šoferšajbne špatulicom koju dobijate u setu.

➡️ (klikni)

➡️ Možda vam se svidi i ovaj Auto FM Transmiter(klikni)

Original price was: 1.890,00 RSD.Current price is: 999,00 RSD.

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem

Dodatne informacije