-50%

Triangle Multifunkcionalni Čistač 1+1 komplet gratis

✅ Podignite svoju rutinu čišćenja uz naš Triangle Multifunkcionalni Čistač – ultimativni alat za beznaporno i efikasno održavanje vaših domova! ✅

Predstavljamo vam revolucionarno rešenje za čišćenje koje će redefinisati način na koji održavate vaš dom. Sa svojim inovativnim dizajnom i raznovrsnim mogućnostima, ovaj čistač je konstruisan da se nosi sa suvim i mokrim čišćenjem, pružajući vam istovremeno praktičnost rotacije od 360° i podesivu dužinu ručke.

Dizajn sa rotacijom od 360° – Trouglasta glava čistača se može rotirati punih 360 stepeni, lako dosežući svaki ugao i tesno mesto u vašem domu za temeljno čišćenje.

Podesiva ručka od nerđajućeg čelika – Duga ručka se lako može podesiti prema vašoj željenoj dužini, osiguravajući udobno korišćenje bez obzira na vašu visinu. Zauvek zaboravite na bolove u leđima ili nelagodnosti!

Efikasno stiskanje – Naš čistač je opremljen naprednim mehanizmom za stiskanje koji omogućava jednostavno uklanjanje viška vode sa glave čistača, obezbeđujući optimalan nivo vlažnosti tokom čišćenja.

✅ Suvo i mokro čišćenje – Od brisanja prašine do suočavanja sa mrljama, naš univerzalno upotrebljiv čistać je osmišljen kako za suvo, tako i za mokro čišćenje, čineći ga ultimativnim sve-u-jednom rešenjem.

✅ U kompletu dobijate jednu krpu perivu u mašini.

Ove Nedelje Akcija: 1+1 komplet gratis = 2 multifunkcionalna čistača + 2 mikrofiber krpe perive u mašini za samo 1890 dinara

Original price was: 3.790,00 RSD.Current price is: 1.890,00 RSD.

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem

Dodatne informacije