-20%

Laserski Metar 3u1

✅Laserski metar 3u1 je inovativan način za lakše, brže i učinkovitije merenje.

✅Prilikom merenja 3u1 laserskim metrom više nećete biti organičeni tankom metalnom trakom koja može da meri samo ravne površine.

✅Zašto je ovaj metar bolji od drugih? Zato što ima ne 1, već 3 različita načina merenja kako bi vam dao najtačnije rezultate! On može da meri ne samo ravne površine, već i zaobljene površine i predmete nepravilnog oblika.

✅Kada merite udaljenost, to ne morate meriti razvlačenjem trake, već laserom. Laserski metar 3u1 na sebi ima LED displej koji jasno prikazuje precizne rezultate merenja. A samom tim merenje je na ovaj nacin ne samo preciznije, već i neuporedivo jednostavnije i brže.

✅Laserski metar 3u1 napravljen je od čvrstog, izdržljivog materijala, tako da ga možete koristiti i za kućnu upotrebu i na gradilištu. Zato nećete morati da brinete da će se tako lako oštetiti.

✅Ovaj metar će izuzetno pozitivno uticati na vašu produktivnost. Sa njim neće biti bilo kakvih odstupanja kakva god da je površina u pitanju, a imaćete više vremena da se pozabavite samom radom na onome što pravite.

Original price was: 2.490,00 RSD.Current price is: 1.990,00 RSD.

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem

Dodatne informacije

Karakteristike

➡️3 načina merenja⬅️

✅Laser: Ukoliko je u pitanju udaljena distanca.
✅Kanap: Ukoliko je u pitanju zakrivljena ili cilindrična površina.
✅Točkić: Meri dužinu svog hoda kada ga vozite npr. po udubljenjima ili ispupčenjima gde su ostali alati nemoćni.