-47%

Tornado Prah za Otčepljenje i Čišćenje Odvoda + Magični štapići za otpušavanje cevi i odvoda (12 komada) – VIKEND AKCIJA

Tornado Prah za Otčepljenje i Čišćenje Odvoda

✅ Ovaj jedinstveni tornado prah za čišćenje i otpušavanje odvoda konačno će rešiti problem zapušenih kada, tuš kabina, lavaboa i sudopera! Voda se neće više zadržavati u njima zbog nataloženih nečistoća niti će se neprijatni mirisi iz navedenih mesta širiti vašim čistim domom.

✅  Ne oštećuje odvode, cevi niti septički sistem
✅  Ovaj alkalni rastvarač nečistoća u prahu može ultrabrzo da razloži brojne nečistoće različitog porekla.
✅  Permanentno delovanje

✅  Neto težina bočice: 260gr

Tehničke specifikacije
Kako se prah za čišćenje odvoda koristi? Sipajte oko 50g praha u odvod, a potom sipajte u odvod dosta tople vode (oko 1 litar). Sačekajte 10ak minuta pre nego što pustite tekuću vodu. Da, to je baš sve! I da, zaista je toliko lako!

Magični štapići za otpušavanje cevi i odvoda (12 komada)

✅ Dosta vam je zapušenih cevi u kuhinji i toaletu? Smetaju vam neprijatni mirisi i prljavština koja se u njima nakuplja?

✅ Rešite problem zapušenih cevi bez muke! Naši magični štapići su savršeno rešenje za Vaše kuhinjske i toaletne odvode. Zauvek se oslobodite neprijatnih mirisa i prljavštine koja se nakuplja u cevima!

✅ Bezbedno i efikasno! Naši štapići ne prave štetu odvodima, cevima ili septičkom sistemu. Garantujemo sigurno i dugotrajno rešenje za održavanje čistoće.

✅ Jednostavna upotreba! Samo ubacite jedan štapić u odvod i uživajte u čistim cevima koje traju i do mesec dana.

✅ Sprečite taloženje masti! Ulja, puter i mast konstantno se nagomilavaju u slivniku, ali sada možete efikasno da ih razložite i eliminišete njihov štetan uticaj.

✅ Višenamensko čišćenje! Osim hrane i ulja, naši štapići efikasno razlažu i druge supstance poput dlačica, hemikalija iz kupki, šampona i slično. Vaše cevi će biti besprekorno čiste!

V1 Tornado prah i Štapići za otpušavanje 1x1.mp4 [video-to-gif output image]

Ove Nedelje Akcija: Tornado Prah za Otčepljenje i Čišćenje Odvoda + Magični štapići za otpušavanje cevi i odvoda (12 komada) za samo 999 dinara!

Original price was: 1.890,00 RSD.Current price is: 999,00 RSD.

Dostava na kućnu adresu

Dostava kurirskom službom

Plaćanje pouzećem

Dodatne informacije